סושיאמי – סושי עם חיי מדף של 48 שעות – בסניפי רשתות השיווק בצפון

לאחרונה הועלה אל מדפי המקררים ב-6 סניפי מגה באזור חיפה והצפון מוצר מדף חדש המיוצר ומשווק על ידי חברת סושיאמי: מנת סושי ארוזה של 6 יחידות בעלת חיי מדף של 48 שעות.

הסושי שומר על טריותו ועמידותו ללא חומרים משמרים. בזכות הפיתוח, הטכנולוגיה וההקפדה על תנאי קירור מיוחדים, יכול הסושי להימכר כמוצר מדף ברשתות השיווק.

המפתח, מנהל אבטחת האיכות והרוח החיה של חברת סושיאמי, שמפעלה ממוקם בקריית ים, הוא טכנולוג המזון איתי אילת, אשר השקיע בטכנולוגיה, בידע ובאסטרטגיית הכנה שונה מהמקובל של הסושי, ופיתח לפני כחצי שנה מנת סושי טרייה, דלת שומן, טעימה, בריאה, כשרה, נגישה וזולה, שעמידה באותה רמה של טריות במשך שתי יממות.

מנת סושיאמי של 6 יחידות סושי מכילה 190 קלוריות. רכיביה הם אורז, דג סלמון, טונה אדומה, ירקות טריים, פטריות שיטאקי, סוכר, אצת נורי, חומץ ומלח.
האצה מלאה בסידן והדגים מכילים אומגה 3. המוצר, המהווה פיתרון לארוחת צהריים קלה, מהירה, זולה ובריאה, נמכר ברישיון ובפיקוח משרד הבריאות, ובהשגחת הרבנות קריית ים.

לדברי החברה, בעוד יחידת סושי בסושייה רגילה עולה בדרך כלל 6 שקלים ליחידה, נמכרת אריזת סושיאמי – 300 גרם של 6 יחידות – ב-24.90 שקל לצרכן, כלומר במעט יותר מ-4 שקלים ליחידה.
הסושי נמכר יחד עם מקלות האכילה היפניים.

סניפי רשתות השיווק בהם ניתן להשיג מנות סושיאמי: סניף מגה ברגבה, סניף מגה בנשר, סנטר יקנעם, סופר חוצות המפרץ, סופר סנטר אודיטוריום חיפה, סניף מגה חיפה.

בנוסף אפשר להשיג מנות סושיאמי ארוזות במספר דראגסטורים ברחבי חיפה, בקפיטריות בטכניון, באוניברסיטת חיפה, בבית החולים רמב"ם, בסניפי טיב טעם, בסופר סברי, ובחנות המפעל של זוגלובק בנהריה.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה