לצד המנות היפניות הקלאסיות הקרות (סשימי- פילה דג, נגירי- פילה דג על כדור אורז, אינארי- כיסון טופו ממולא אורז, מאקי- רול צר, טמאקי- קונוס, פוטומאקי- אינסייד אאוט רחב מאוד, סאימאקי- אינסייד אאוט רחב, אירודורי- סנדוויץ' סושי)
מסעדת צ'ויה האסיאתית מציעה כעת גם מיני סושי חמים עם טמפורה דגים, ירקות, צלופח ועוד.
בתפריט הסושי החם מככבים מנות כמו
אינארי צלופח- עם צלופח, אבוקדו ומלפפון בטריאקי (18 שקל)
ניגירי אונאגי עם צלופח ברוטב טריאקי חם (13 שקל)
טמאקי (קונוס) שרימפס מטוגן בפנקו, סלמון ואבוקדו (19 ₪)
טמאקי צלופח, אבוקדו ומלפפון ברוטב טריאקי (19 שקל)
פוטומאקי סלמון טמפורה עם מלפפון, אבוקדו, מיונז חריף ושמשום (26 שקל ל- 4 יח')
פוטומאקי דג טמפורה עם מלפפון, אבוקדו וגזר (26 שקל ל- 4 יח')
פוטומאקי שרימפס טמפורה עם אבוקדו, גזר וטריאקי (29 שקל ל- 4 יח')
צמחוני עם זוקיני טמפורה, אבוקדו, מלפפון וגזר (24 שקל ל- 4 יח')
סאימאקי קאטרפילר עם צלופח ברוטב טריאקי חם, ומלפפון עטופים באבוקדו (38 שקל ל- 8 יח')
סאימאקי אבי קושיקאצו של שרימפס מטוגן בפנקו, סלמון ואבוקדו, עטופים בפנקו (38 שקל ל- 8 יח')
מסעדת צ'ויה האסיאתית
קרימניצקי 2 (פינת רחוב יגאל אלון), תל אביב
טלפון: 03-5626665
פקס: 03-5612961