סושי מקופלת

זמן הכנה: 30 דקות חומרים:50 גרם מרשמלו15 גרם חמאה1.5 כוסות פצפוצי אורזנייר אפייה5 מקופלות100 גרם שוקולד חלב או מריר (במקום רוטבהסויה לטבילה)50 גרם שמנת מתוקהאופן ההכנה:מחממים את המרשמלו והחמאה כדקה במיקרו.מוציאים, מערבבים היטב ומכניסים למיקרו לחצי דקה נוספת.מערבבים את המרשמלו הנמס טוב טוב עד שמתקבל מרקם אחיד כמו טופי חם. מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים הכל יחד לעיסה בצקית.לוקחים את הבצק שיצא ומשטחים אותו בעזרת מערוך על נייר אפייה. חותכים את הבצק לאורך, במידת המקופלת.שמים את המקופלת על הבצק ומגלגלים ל"רול". חותכים את הרול לעיגולים בעזרת סכין חדה, כמו בסושי. כדי להכין את השוקולד למטבל: אפשר להכין ממרח שוקולד או לשים בקערה 100 גרם שוקולד ו-50 גרם שמנת מתוקה.מחממים במיקרו למשך דקה.מערבבים היטב עד שהופך לקרם אחיד. תופסים את הסושי בעזרת צ'ופסטיקס וטובלים בשוקולד.   צילום: אור בן

זמן הכנה: 30 דקות

חומרים:
50 גרם מרשמלו
15 גרם חמאה
1.5 כוסות פצפוצי אורז
נייר אפייה
5 מקופלות
100 גרם שוקולד חלב
או מריר (במקום רוטב
הסויה לטבילה)
50 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מחממים את המרשמלו והחמאה כדקה במיקרו.
מוציאים, מערבבים היטב ומכניסים למיקרו לחצי דקה נוספת.
מערבבים את המרשמלו הנמס טוב טוב עד שמתקבל מרקם אחיד כמו טופי חם.
מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים הכל יחד לעיסה בצקית.
לוקחים את הבצק שיצא ומשטחים אותו בעזרת מערוך על נייר אפייה.
חותכים את הבצק לאורך, במידת המקופלת.
שמים את המקופלת על הבצק ומגלגלים ל"רול".
חותכים את הרול לעיגולים בעזרת סכין חדה, כמו בסושי.

כדי להכין את השוקולד למטבל:
אפשר להכין ממרח שוקולד או לשים בקערה 100 גרם שוקולד ו-50 גרם שמנת מתוקה.
מחממים במיקרו למשך דקה.
מערבבים היטב עד שהופך לקרם אחיד.
תופסים את הסושי בעזרת צ'ופסטיקס וטובלים בשוקולד.

 

צילום: אור בן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר