סושי פירות

מותג מאסטר שף מציע מתכון לקינוח קל ויפה ללא מאמץ ותוך זמן קצר שימתיק את הארוחה בטעם טוב. את הפירות ניתן להתאים לעונה

פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה. צילום נמרוד סונדרס
פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה. צילום נמרוד סונדרס

רכיבים

4 טורטיות גדולות כמו של מאסטר שף

1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת

2 כפות סירופ מייפל טבעי

1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)

6 תותים גדולים חתוכים פרוסות

2 משמשים בשלים חתוכים למקלות (בעונה)

1 קיווי קלוף וחתוך למקלות

1 בננה חתוכה לפרוסות

להגשה

סירופ מייפל

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

שמים בקערה את גבינת השמנת, המייפל וגרידת הלימון.

מערבבים היטב.

מניחים טורטיה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת גבינת השמנת.

מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר, או תערובת הפירות בכל רול) בחלק הרחב של הטורטייה.

מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור של 20 דקות.

הגשה

פורסים לחתיכות בגודל סושי.

מגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה