מצרכים לרול אחד:
תפוח עץ
רצועת סלמון טרי 4X6
שני פלחי אבוקדו
דבש
מיץ תפוזים
לרוטב:
50 מ"ל דבש
50 מ"ל מיץ תפוזים טרי
1 כפית סויה יפנית
קורטוב ווסאבי
אופן ההכנה
פורסים את תפוח העץ לרצועה מ"מ (1-2).
פורסים עליה את רצועת הסלמון הטרי, פלחי האבוקדו, וג'וליין תפוח עץ (תפוח עץ קצצו, לשברים דקיקים)
ץגוללים ופורסים לפרוסות בעובי ס"מ-ס"מ וחצי.
הכנת הרוטב:
מכניסים את כל המוצרים לקערה ומערבבים.
מניחים בכלי או בתפוח עץ שרוקן מתוכנו.