סושי תפוח בדבש

מצרכים לרול אחד:תפוח עץרצועת סלמון טרי 4X6שני פלחי אבוקדודבשמיץ תפוזיםלרוטב:50 מ"ל דבש50 מ"ל מיץ תפוזים טרי1 כפית סויה יפניתקורטוב ווסאביאופן ההכנהפורסים את תפוח העץ לרצועה מ"מ (1-2).פורסים עליה את רצועת הסלמון הטרי, פלחי האבוקדו, וג'וליין תפוח עץ (תפוח עץ קצצו, לשברים דקיקים)ץגוללים ופורסים לפרוסות בעובי ס"מ-ס"מ וחצי.הכנת הרוטב:מכניסים את כל המוצרים לקערה ומערבבים.מניחים בכלי או בתפוח עץ שרוקן מתוכנו.

מצרכים לרול אחד:
תפוח עץ
רצועת סלמון טרי 4X6
שני פלחי אבוקדו
דבש
מיץ תפוזים

לרוטב:
50 מ"ל דבש
50 מ"ל מיץ תפוזים טרי
1 כפית סויה יפנית
קורטוב ווסאבי

אופן ההכנה
פורסים את תפוח העץ לרצועה מ"מ (1-2).
פורסים עליה את רצועת הסלמון הטרי, פלחי האבוקדו, וג'וליין תפוח עץ (תפוח עץ קצצו, לשברים דקיקים)
ץגוללים ופורסים לפרוסות בעובי ס"מ-ס"מ וחצי.

הכנת הרוטב:
מכניסים את כל המוצרים לקערה ומערבבים.
מניחים בכלי או בתפוח עץ שרוקן מתוכנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר