fbpx

סטייק אנטריקוט בעשן עשבי תיבול

רכיבים2 סטייקים (כ-600 גרם) אנטריקוט צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפן. כפית פלפל שחור גרוס. קורט מלח גס נייר אלומיניום אופן ההכנהאנטריקוט "אדום אדום" מיושן בדיוק כמו שצריך ומוכן לצלייה. מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת. מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות. מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים. הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש.בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס. מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום.צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים
2 סטייקים (כ-600 גרם) אנטריקוט
צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפן.
כפית פלפל שחור גרוס.
קורט מלח גס
נייר אלומיניום

אופן ההכנה
אנטריקוט "אדום אדום" מיושן בדיוק כמו שצריך ומוכן
לצלייה.

מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת.

מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות.

מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את
עשבי התיבול על הפחמים.

הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש.

בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס.

מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום.

צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר