סטייק טונה אדומה

לארבעה סועדיםהחומרים:800 גרם דג טונה אדומהמלח יםפלפל ארבע עונות3 גבעולי אספרגוס4 תפוחי אדמה גדולים1/2 כף וואסבי 80 cc שמנת מתוקה70 גרם חמאהרוטב שמן וניל:מקל וניל80cc שמן זיתכפית בלסמיאופן ההכנה:טונה אדומה:לחתוך את הדג למנות של 200 גרם, לצלות במחבת גריל או גריל רגיל.לתבל במלח ים ופלפל ארבע עונות על פי הטעם. פירה:לבשל את התפוחי אדמה.להרתיח בסיר נפרד שמנת עם חמאה, ווסאבי, מלח ופלפל.להוסיף למחית תפוחי האדמה.אספרגוס:לקלף ולחלוט במים רותחים.אופן ההגשה: את רוטב שמן וניל מזליפים מסביב מנת הדג.

לארבעה סועדים

החומרים:
800 גרם דג טונה אדומה
מלח ים
פלפל ארבע עונות
3 גבעולי אספרגוס
4 תפוחי אדמה גדולים
1/2 כף וואסבי
80 cc שמנת מתוקה
70 גרם חמאה

רוטב שמן וניל:
מקל וניל
80cc שמן זית
כפית בלסמי

אופן ההכנה:
טונה אדומה:
לחתוך את הדג למנות של 200 גרם, לצלות במחבת גריל או גריל רגיל.
לתבל במלח ים ופלפל ארבע עונות על פי הטעם.

פירה:
לבשל את התפוחי אדמה.
להרתיח בסיר נפרד שמנת עם חמאה, ווסאבי, מלח ופלפל.
להוסיף למחית תפוחי האדמה.

אספרגוס:
לקלף ולחלוט במים רותחים.

אופן ההגשה:
את רוטב שמן וניל מזליפים מסביב מנת הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר