לארבעה סועדים
החומרים:
800 גרם דג טונה אדומה
מלח ים
פלפל ארבע עונות
3 גבעולי אספרגוס
4 תפוחי אדמה גדולים
1/2 כף וואסבי
80 cc שמנת מתוקה
70 גרם חמאה
רוטב שמן וניל:
מקל וניל
80cc שמן זית
כפית בלסמי
אופן ההכנה:
טונה אדומה:
לחתוך את הדג למנות של 200 גרם, לצלות במחבת גריל או גריל רגיל.
לתבל במלח ים ופלפל ארבע עונות על פי הטעם.
פירה:
לבשל את התפוחי אדמה.
להרתיח בסיר נפרד שמנת עם חמאה, ווסאבי, מלח ופלפל.
להוסיף למחית תפוחי האדמה.
אספרגוס:
לקלף ולחלוט במים רותחים.
אופן ההגשה:
את רוטב שמן וניל מזליפים מסביב מנת הדג.