סטייק טונה אדומה

 

לארבעה סועדים

החומרים:
800 גרם דג טונה אדומה
מלח ים
פלפל ארבע עונות
3 גבעולי אספרגוס
4 תפוחי אדמה גדולים
1/2 כף וואסבי
80 cc שמנת מתוקה
70 גרם חמאה

רוטב שמן וניל:
מקל וניל
80cc שמן זית
כפית בלסמי

אופן ההכנה:
טונה אדומה:
לחתוך את הדג למנות של 200 גרם, לצלות במחבת גריל או גריל רגיל.
לתבל במלח ים ופלפל ארבע עונות על פי הטעם.

פירה:
לבשל את התפוחי אדמה.
להרתיח בסיר נפרד שמנת עם חמאה, ווסאבי, מלח ופלפל.
להוסיף למחית תפוחי האדמה.

אספרגוס:
לקלף ולחלוט במים רותחים.

אופן ההגשה:
את רוטב שמן וניל מזליפים מסביב מנת הדג.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה