סטייק פילה בקר ברוטב ברביקיו

 

מתכון חגיגי מסדרת מתכונים ליום העצמאות של שומרי משקל

8 מנות
כל מנה מכילה: 5 נקודות
המתכון מכיל: 42 נקודות

מרכיבים
חצי כוס בצל קצוץ
רבע כוס מים
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
רבע כפית טבסקו
1 כף תרכיז תופזים מוקפא
ממתיק השווה ל- 3 כפיות סוכר

8 אומצות סטייק פילה בקר – 160 גרם כל אחת)

אופן הכנה
1.שמים בסיר בינוני את הבצל והמים, מוסיפים את הקטשופ, רוטב הסויה, הטבסקו ומיץ התפוזים, ומבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות. מוסיפים ממתיק ושומרים בצד.

2.עורכים את האומצות בתבנית רדודה, יוצקים עליהן את המשרה ומשהים כשעה מחוץ למקר, או למשך הלילה במקרר.

3.מוציאים את האומצות מהמשרה וקולים בגריל לפי מידת הצליה האהובה . בעת הצליה ניתן לצקת את נוזלי המשרה על האומצות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה