ל- 5 מנות/סועדים
חומרים
1 ק"ג ירכי עוף מפורקים (שוארמה עוף-פרגיות)
½ כוס שמן זית
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף מלח
1 כף דבש
4-3 גבעולי טימין טרי
4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
משחררים את עלי הטימין מן הגבעולים (ע"י משיכה כנגד כיוון הצמיחה), מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים את הפרגיות במרינדה ומשרים כחצי שעה.
מורחים שמן על הגריל פחמים שחומם היטב, מניחים את נתחי הפרגיות על הגריל וממתינים עד שהנתחים מחליפים צבע.
הופכים וממתינים דקותיים נוספות על הגריל, ומגישים עם סלט ירוק ברוטב ויניגרט.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"