fbpx

סטייק פרגית במרינדה

ל- 6 מנותחומרים:12 יחידות "סטייק פרגית" טבעוף למרינדה:1/2 כוס חומץ בלסמי2 -3 כפות מעדן דובדבנים שחורים סן דלפור5 שיני שום כתושות3 ס"מ ג'ינג'ר מגורר דק1 פלפל חריף נקי מגרעינים, קצוץ דק1/3 כוס שמן זית1/2 כפית פלפל שחור גרוס1/2 כפית מלח2 כפות רוטב טריאקי3 כפות עגבניות מיובשות, שרויות בשמן וקצוצות דק1/2 כוס ריחן קצוץלנודלס400 גרם נודלס 1/4 כוס שמן צמחי1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות3 בצלים ירוקים קצוציםסלסלת פטריות שמפיניון פרוסות200 גרם פרחי כרובית1 גזר חתוך לגפרוריםמלח, פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מסדרים את נתחי הסטייק פרגית בתבנית קטנה. מערבבים בכלי את כל מרכיבי המרינדה, יוצקים על נתחי הפרגית ומערבבים היטב. מכסים בניילון ניצמד ושומרים במקרר למשך 8 – 24 שעות.מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מכניסים לתנור את התבנית עם נתחי סטייק הפרגית, ואופים כחצי שעה עד שבשר הפרגית רך והרוטב מסמיך.במקביל מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן. מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כ-5 דקות. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עוד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.להגשה:מסדרים בצלחת מעט מהנודלס והירקות, מניחים מעל שתי יחידות סטייק פרגית ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 6 מנות

חומרים:
12 יחידות "סטייק פרגית" טבעוף
למרינדה:
1/2 כוס חומץ בלסמי
2 -3 כפות מעדן דובדבנים שחורים סן דלפור
5 שיני שום כתושות
3 ס"מ ג'ינג'ר מגורר דק
1 פלפל חריף נקי מגרעינים, קצוץ דק
1/3 כוס שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
2 כפות רוטב טריאקי
3 כפות עגבניות מיובשות, שרויות בשמן וקצוצות דק
1/2 כוס ריחן קצוץ
לנודלס
400 גרם נודלס
1/4 כוס שמן צמחי
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
3 בצלים ירוקים קצוצים
סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
200 גרם פרחי כרובית
1 גזר חתוך לגפרורים
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מסדרים את נתחי הסטייק פרגית בתבנית קטנה.
מערבבים בכלי את כל מרכיבי המרינדה, יוצקים על נתחי הפרגית ומערבבים היטב.
מכסים בניילון ניצמד ושומרים במקרר למשך 8 – 24 שעות.
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מכניסים לתנור את התבנית עם נתחי סטייק הפרגית, ואופים כחצי שעה עד שבשר הפרגית רך והרוטב מסמיך.
במקביל מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כ-5 דקות.
מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עוד 3 דקות.
מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

להגשה:
מסדרים בצלחת מעט מהנודלס והירקות, מניחים מעל שתי יחידות סטייק פרגית ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר