סטיקי רייס ומנגו

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למנה בגוון קאריבי של אורז בחלב קוקוס ומנגו שיכולה להתאים לארוחה מפסקת לפני צום יום הכיפורים ולכל השנה

הופכים על צלחת ליצירת גבעת אורז ומקשטים בקוביות מנגו, ברוטב שנותר, שבבי קוקוס, שומשום ועלי נענע

רכיבים

1 מנגו בשל חתוך לקוביות

1 מכל חלב קוקוס

125 גרם אורז בסמטי או אורז לבן רגיל

3 כפות של ממתיק (סטיביה, מי סוכר וכדומה)

קומץ מלח

שבבי קוקוס

שומשום

עלי נענע

אופן ההכנה

מבשלים את האורז עם קורט מלח במשך 20 דקות במים רותחים.

מסננים ומניחים בצד.

יוצקים את חלב הקוקוס לסיר יחד עם הממתיק שבחרנו. מבשלים על אש בינונית תוך ערבוב במשך 10 דקות.

מורידים מהאש.

מפרידים מעט רוטב בקערה על מנת לקשט בסיום.

מוסיפים לתוך הרוטב שבסיר את האורז המבושל.

מערבבים היטב ומסירים מהאש.

להגשה

מניחים את האורז בתוך קעריות עגולות.

הופכים על צלחת ליצירת גבעת אורז.

מקשטים בקוביות מנגו, ברוטב שנותר, שבבי קוקוס, שומשום ועלי נענע.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה