fbpx

סטיק פרגית בתבליני הגליל

מצרכים עבור 5 סועדים5 כרעיים (בקשו מהקצב שיפרק לכם)עלי זעתר טריעלי מרווה טרייםשום כתושפלפל שחור גרוסעלי מנטה טריים עלי טימין טרימלח גסשמן זיתיין לבןאופן ההכנהמכינים מרינדה – מכל החומרים ומשרים את סטיק הפרגית למשך שעה במרינדת עשבי התבלין הטריים, השום , היין הלבן והמלח.מדליקים גריל (עדיף גריל פחמים),צורבים את סטיק הפרגית משני הכוונים.לאחר מכן, נותנים לו להתבשל על הגריל באיטיות עד שמוכן.מגישים עם המרינדה : מרינדה קרה – סטייק חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים עבור 5 סועדים
5 כרעיים (בקשו מהקצב שיפרק לכם)
עלי זעתר טרי
עלי מרווה טריים
שום כתוש
פלפל שחור גרוס
עלי מנטה טריים
עלי טימין טרי
מלח גס
שמן זית
יין לבן

אופן ההכנה
מכינים מרינדה – מכל החומרים ומשרים את סטיק הפרגית למשך שעה במרינדת עשבי התבלין הטריים, השום , היין הלבן והמלח.

מדליקים גריל (עדיף גריל פחמים),

צורבים את סטיק הפרגית משני הכוונים.

לאחר מכן, נותנים לו להתבשל על הגריל באיטיות עד שמוכן.

מגישים עם המרינדה : מרינדה קרה – סטייק חם.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר