סטיק פרגית בתבליני הגליל

 

מצרכים עבור 5 סועדים
5 כרעיים (בקשו מהקצב שיפרק לכם)
עלי זעתר טרי
עלי מרווה טריים
שום כתוש
פלפל שחור גרוס
עלי מנטה טריים
עלי טימין טרי
מלח גס
שמן זית
יין לבן

אופן ההכנה
מכינים מרינדה – מכל החומרים ומשרים את סטיק הפרגית למשך שעה במרינדת עשבי התבלין הטריים, השום , היין הלבן והמלח.

מדליקים גריל (עדיף גריל פחמים),

צורבים את סטיק הפרגית משני הכוונים.

לאחר מכן, נותנים לו להתבשל על הגריל באיטיות עד שמוכן.

מגישים עם המרינדה : מרינדה קרה – סטייק חם.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה