fbpx

סטרוגנוף בקר ביין מרלו פטריות וטימין

מצרכים ל-6 מנות 1 קג רצועות בקר (סינטה אנטריקות )3 יח בצל סגול קלוף חצי ליטר יין מרלו משובח 200 גרם פטריות שמפניון טריות 3 כפיות טימין קצוץ 1 כף אבקת מרק דגש מלח ופלפל שחור 5 כפות שמן לטיגון 1 כף שום קצוץאופן ההכנהאת רצועות הבקר מרתיחים היטב עד לריכוך כ-30 דקות מסננים ומניחים בצד את הבצל חותכים לקוביות גסות ומטגנים בסיר עם השמן מוסיפים את השוםואת רצועות הבקר מוסיפים את הפטריות ואת התבלינים מטגנים עד להזהבה מוסיפים את היין ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית מגישים על מצע אורז מתובל ומעטרים בענף טימין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-6 מנות
1 קג רצועות בקר (סינטה אנטריקות )
3 יח בצל סגול קלוף
חצי ליטר יין מרלו משובח
200 גרם פטריות שמפניון טריות
3 כפיות טימין קצוץ
1 כף אבקת מרק דגש
מלח ופלפל שחור
5 כפות שמן לטיגון
1 כף שום קצוץ


אופן ההכנה
את רצועות הבקר מרתיחים היטב עד לריכוך כ-30 דקות מסננים ומניחים בצד את הבצל חותכים לקוביות גסות ומטגנים בסיר עם השמן מוסיפים את השום

ואת רצועות הבקר מוסיפים את הפטריות ואת התבלינים מטגנים עד להזהבה מוסיפים את היין ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית מגישים על מצע אורז מתובל ומעטרים בענף טימין

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר