סיגרים במילוי גבינה ואפרסקים

חומרים ל-40 סיגרים:10 עלי פילו של "מעדנות", מופשרים100 גרם חמאת "תנובה" מומסתלמלית:1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען 5% של "השף הלבן" מפוררת200 גרם (1 כוס) סוכר1 כוס קוביות אפרסקים קטנות בגודל 1/2 ס"מ1 ביצה טרופהלהגשה:דבשאופן ההכנה:מחממים תנור ל-200 מעלות.מכינים את המלית: מערבבים את חומרי המלית בקערה. לא משתהים – על מנת שהמלית לא תפריש נוזלים.מכינים את הסיגרים ואופים: מברישים עלה פילו בחמאה ומחלקים ל-4 מלבנים שווים. מניחים פס מלית בעובי 1 ס"מ לרוחב השליש התחתון של כל מלבן. מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים לסיגר הדוק. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.אופים 15-12 דקות עד להזהבה עמוקה. מגישים חמים עם דבש.מתכונים נוספים ניתן למצוא באתר השף הלבן: www.chef-lavan.co.il

חומרים ל-40 סיגרים:
10 עלי פילו של "מעדנות", מופשרים
100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
למלית:
1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען 5% של "השף הלבן" מפוררת
200 גרם (1 כוס) סוכר
1 כוס קוביות אפרסקים קטנות בגודל 1/2 ס"מ
1 ביצה טרופה
להגשה:
דבש

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכינים את המלית: מערבבים את חומרי המלית בקערה. לא משתהים – על מנת שהמלית לא תפריש נוזלים.
מכינים את הסיגרים ואופים: מברישים עלה פילו בחמאה ומחלקים ל-4 מלבנים שווים. מניחים פס מלית בעובי 1 ס"מ לרוחב השליש התחתון של כל מלבן. מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים לסיגר הדוק.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.
אופים 15-12 דקות עד להזהבה עמוקה.
מגישים חמים עם דבש.

מתכונים נוספים ניתן למצוא באתר השף הלבן: www.chef-lavan.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר