סיגר ים

מצרכים לחמש מנות500 גר' פילה דג ים נקי ללא אידרותממולץ לוקוס, סלמון, בס, מוסר (ניתן לערבב כמה סוגים)10 שיני שום טריים פרוסותצרור עלי ריחןצרור עלי כוסברהחצי שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץכף שמן שומשוםמלח / פלפל לבן לפי הטעם5 עלי סיגר קפואיםרבע כוס שמן זיתאופן ההכנהאת הדגים חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים כ-15 דקות בלימון, מלח ופלפל ושוטפים היטב ומייבשים מחממיים מחבט עם שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר מוסיפים את קוביות הדג מתבלים במלח ופלפלמוסיפים את הריחן והכוסברה ושמן השומשוםמורידים מהאש מסננים ומקרריםמפרידים את עלי הסיגר מניחים במרכז 100 גרםמקפלים מהצדדים מגלגלים ומדביקים בעזרת קמח ומיםמטגנים בשמן עמוקובהגשה מניחים על סלט ירוק ומעטירים בבוטנים גרוסים

מצרכים לחמש מנות
500 גר' פילה דג ים נקי ללא אידרות
ממולץ לוקוס, סלמון, בס, מוסר (ניתן לערבב כמה סוגים)
10 שיני שום טריים פרוסות
צרור עלי ריחן
צרור עלי כוסברה
חצי שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
כף שמן שומשום
מלח / פלפל לבן לפי הטעם
5 עלי סיגר קפואים
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה
את הדגים חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים כ-15 דקות בלימון, מלח ופלפל ושוטפים היטב ומייבשים

מחממיים מחבט עם שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר

מוסיפים את קוביות הדג מתבלים במלח ופלפל

מוסיפים את הריחן והכוסברה ושמן השומשום

מורידים מהאש מסננים ומקררים

מפרידים את עלי הסיגר מניחים במרכז 100 גרם

מקפלים מהצדדים מגלגלים ומדביקים בעזרת קמח ומים

מטגנים בשמן עמוק

ובהגשה מניחים על סלט ירוק ומעטירים בבוטנים גרוסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר