סיגר פילו במילוי תפוחי עץ וצימוקים

חומרים:דפי פילוחומרים למילוי:1 תפוח עץ גרנד2 כפות סוכר1 כף מרגרינהקומץ צימוקים, אגוזיםקינמוןאופן ההכנה:חותכים את התפוח לקוביות קטנות.מטגנים את קלות את התפוח, האגוזים והצימוקים.ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.מערבים הכל ביחד ומניחים על עלה הפילו המקופל לארבע בפס דק וצר.אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 15 דקות.את הרטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו.מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca) בשרון, קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095

חומרים:
דפי פילו
חומרים למילוי:
1 תפוח עץ גרנד
2 כפות סוכר
1 כף מרגרינה
קומץ צימוקים, אגוזים
קינמון

אופן ההכנה:
חותכים את התפוח לקוביות קטנות.
מטגנים את קלות את התפוח, האגוזים והצימוקים.
ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.
מערבים הכל ביחד ומניחים על עלה הפילו המקופל לארבע בפס דק וצר.
אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 15 דקות.
את הרטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו.

מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca) בשרון, קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר