סיור וסיום הקורס לעשיית יין וניהול יקבי בוטיק

הילה איל הצטרפה לסיור ביקבי שאטו-גולן ובזלת הגולן במסגרת סיום הקורס לייצור יין וניהול יקבי בוטיק של מט"י בשיתוף המרכז האוניברסיטאי אריאל. מעבר לחוויית הביקור, היא זכתה להכיר ולהתוודע לאנשי היין הוותיקים והעתידיים ובעיקר – בחווויה יוצאת דופן

הילה איל הצטרפה לסיור ביקבי שאטו-גולן ובזלת הגולן במסגרת סיום הקורס לייצור יין וניהול יקבי בוטיק של מט"י בשיתוף המרכז האוניברסיטאי אריאל.
מעבר לחוויית הביקור, היא זכתה להכיר ולהתוודע לאנשי היין הוותיקים והעתידיים ובעיקר – בחווויה יוצאת דופן.
קראו את הכתבה המלאה כפי שהתפרסמה ב- IsraelWines.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר