fbpx

סיידר חם לחורף הקר

ניתן לצמצם את הכמויות בהתאמה:8 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות1/2 ליטר מיץ תפוזים טרי1/2 ליטר תרכיז תפוחים5 ליטר מים4 כפות סוכר1 כפית קינמון5 מסמרי ציפורן (אפשר לנעוץ אותם בקליפה של אחד התפוזים)2 כפיות שטוחות פלפל שחור גרוס5 מקלות קינמון אופן ההכנה:להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 45 דקות.להגיש עם תוספת של יין אדום.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ניתן לצמצם את הכמויות בהתאמה:

8 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 ליטר מיץ תפוזים טרי
1/2 ליטר תרכיז תפוחים
5 ליטר מים
4 כפות סוכר
1 כפית קינמון
5 מסמרי ציפורן (אפשר לנעוץ אותם בקליפה של אחד התפוזים)
2 כפיות שטוחות פלפל שחור גרוס
5 מקלות קינמון

אופן ההכנה:
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 45 דקות.
להגיש עם תוספת של יין אדום.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר