סיידר תפוחים אלכוהולי

 

חומרים ואופן ההכנה:
מקלפים 4 תפוחי עץ ירוקים (שומרים את הקליפות).
חותכים אותם לקוביות ומניחים בסיר.
מוסיפים שתי פחיות תרכיז סיידר מוכן מהסוג שניתן להשיג בכל חנות.
מוסיפים שני ליטר מים מינרלים.
מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט. 
מוסיפים חצי בקבוק ארטיק תפוח, חופן מקלות קינמון, וכמה סלילי קליפות תפוחים.
מוסיפים וודקה לפי הטעם,
לחיזוק האפקט האלכוהולי, לחמם עוד 5 דקות על אש נמוכה על מנת שהאלכוהול לא יתאדה.

הכמות מספיקה ל- 15 כוסות, וההגשה היא בכוסות לפונץ’.
יש להקפיד להוסיף לכל כוס סליל קליפת תפוח לקישוט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה