fbpx

סיימן תשווק חומרי גלם לתחום הקונדיטוריה

חברת "סיימן" הקימה בימים אלה מחלקה חדשה הנקראת "סיימן פטיסרי" (Seyman Patisserie), שתעסוק ביבוא ושיווק חומרי גלם איכותיים מרחבי העולם לתעשייה המוסדית של הקונדיטוריות (פטיסרי, מפעלי קינוחים, שוקולטיירים יצרני גלידה), המסעדות והקייטרינג
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חברת "סיימן" הקימה בימים אלה מחלקה חדשה הנקראת "סיימן פטיסרי" (Seyman Patisserie), שתעסוק ביבוא ושיווק חומרי גלם איכותיים מרחבי העולם לתעשייה המוסדית של הקונדיטוריות (פטיסרי, מפעלי קינוחים, שוקולטיירים יצרני גלידה), המסעדות והקייטרינג.

במקביל חתמה "סיימן" הסכמי הפצה בלעדיים עם ארבע חברות על פי  חלוקה גיאוגרפית: "אריז" – במרכז הארץ, גוש דן וירושלים; "מאור סחר" – לאזור הצפון; חברת שיווק מקומית לאזור ים המלח ואילת; ו"מייסטר" לשיווק מוצרי "DEMARLE " בכל רחבי הארץ.

"סיימן פטיסרי" תשווק באופן בלעדי לשוק המוסדי בתחום הקונדיטוריה את המוצרים של החברות הבאות:

Caullet: חומרי גלם ומוצרי ציפוי וגלזורה: נפאז' בטעמים שונים (לדילול ב- 80% מים), מירואר (טבעי ושוקולד), פונדנט, סוכר אינברטי וסירופ גלוקוזה. לכל המוצרים כשרות רבנות ראשית.

BOIRON: מחיות פרי ב-48 טעמים שונים (המחיות מכילות 100% פרי מוכן לעבודה ללא גרעינים, קליפות וכו', במוצר אין תוספת פקטין או חומרים משמרים. רוב המוצרים אינם מכילים סוכר כלל). המוצרים משמשים להכנת מוסים ועוגות מוס, מרשמלו, Patte de fruit, גנאשים, גלידות וסורבה 
קולי (רוטב פירות) המיועד לשילוב בקוקטיילים, במיצי פירות, כתוספת לפרוזן יוגורט וכן לקישוט מנות אחרונות. לכל המוצרים כשרות רבנות ראשית וחת"ם סופר פתח תקווה.

Demarle: תבניות סיליקון, ניתנות לשימוש חוזר עד כ-3000 פעמים. התבניות מגיעות במגוון רחב של דוגמאות ומתאימות לשימוש בכל תעשיית הקונדיטוריה – אפיה וכן קירור והקפאה.

KRAFT: שבבי עוגיות OREO לגלידות וציפוי מוסים ועוגות (16 ק"ג). למוצר כשרות רבנות ראשית.

ריבת חלב מארגנטינה, תחת מותג הבית "לה קרמרי". למוצר כשרות רבנות ראשית.

Elle & Vire: חמאות מסוגים שונים באיכות צרפתית, בין השאר חמאה יבשה 84% מרודדת (משמשת להכנת בצק עלים ובצק שמרים כרוך – קרואסון, דניש).
בסיסים לקינוחים (8 סוגים) באריזת קרטון עמיד, ללא צורך בקירור לפני הפתיחה.
בסיס לקינוחים קלאסיים משמנת אמיתית ומרכיבים איכותיים כדוגמת שוקולד Vahlrona, תרמילי וניל מדגסקר. הכנת הקינוחים מהירה והפעילות הכרוכה בה מינימלית וחסכונית (לחמם, לצנן ולהגיש).

סיימן גם חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם בית הספר הגבוה לבישול וקונדיטוריה "בישולים", שבמסגרתו יוכשרו מדי רבעון כ-200 קונדיטורים מרחבי הארץ בסדנאות מקצועית.

סיימן פועלת בתחום הקמעונאי מ- 1985, ומייבאת מוצרי גורמה כמו גבינות ממחלבות מובילות בצרפת, איטליה וספרד, חמאה מבית ELLE & Vire, מעדני הפרי של סאן דל פור, שמן ISIO4, חרדלים מבית MAILLE, עוגיות OREO.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה