סימנטק קיימה מפגש אקסקלוסיבי לאניני טעם

בסדנת הבישולסימנטק קיימה אירוע אינטימי ללקוחותיה הבכירים ממגזר התעשיות הביטחוניות, במועדון הקולינרי "אנינים", שבחבצלת השרון.

לאחר דברי פתיחה של אורן ישרים, מנהל מכירות סימנטק לתעשיות הביטחוניות, סקר מרקו ריבולי, VP אזור אגן הים התיכון, את פעילותה של סימנטק ולורנזו לומאסי, Senior Director – Consulting, סקר את תחום השירותים המנוהלים המיוחדים של סימנטק העולמית.
עודד בלטמן, דר. אריה גולד ושרי יונה  - אלתא

לאחר מכן נהנו האורחים מסיור וירטואלי באיראן, במסגרת הרצאה של החוקר דיוויד ניסן. בתום ההרצאה הוזמנו האורחים למטבח של אנינים, שם קיבלו הסבר קצר על הבשר וחלקיו השונים מהשף קלאודיו פלאסר. מצוידים בידע הנדרש, עטו האורחים סינרים, והחלו במלאכת בישול הבשר, אותו גם אכלו בסעודת מלאכים של ממש.
מימין לשמאל: אורן ישרים, מרקו ריבולי, לורנזו לומסי ורון כהן - סימנטק

מה היה בתפריט? סטייק פרגית ברוטב טנדורי, נתחי אנטריקוט ברוטב צ'ימיצ'ורי, אסאדו בחרדל ודבש, אמפנדוס ממולא ועוד – הכל פרי עמלם של לקוחות סימנטק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה