סינטה במשרה חרדלים

חומרים1 קג' סינטה מיושנת למשרה50 גרם חרדל דיז'ון גרגירים50 גרם חרדל דיז'ון חלק3 שיני שום כתוש3 כפות שמן זית 1 כפית מלח1 כפית פלפל גרוס2 כפיות פפריקה מתוקה1 כפית עלי טימין 2 גבעולי רוזמרין אופן ההכנה1. יש לערבב את כל חומרי המשרה לתערובת חלקה.2. למרוח ולעסות את נתח הבשר, לכסות בנייר פרגמנט ולהכניס למקרר ליום.3. יש להוציא את הבשר כחצי שעה לפני זמן הצלייה (הבשר ניכנס לתנור בטמפ' החדר)4. לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולהכניס את הבשר ל- 10 דקות (לסגירת הבשר). להוריד את החום ל- 170 לעוד 10 דקות.* דרגת העשייה משתנה לפי זמן הצלייה (דרגה רצויה עשוי למחצה).

חומרים
1 קג' סינטה מיושנת

למשרה
50 גרם חרדל דיז'ון גרגירים
50 גרם חרדל דיז'ון חלק
3 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית עלי טימין
2 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה
1. יש לערבב את כל חומרי המשרה לתערובת חלקה.

2. למרוח ולעסות את נתח הבשר, לכסות בנייר פרגמנט ולהכניס למקרר ליום.

3. יש להוציא את הבשר כחצי שעה לפני זמן הצלייה (הבשר ניכנס לתנור בטמפ' החדר)

4. לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולהכניס את הבשר ל- 10 דקות (לסגירת הבשר). להוריד את החום ל- 170 לעוד 10 דקות.

* דרגת העשייה משתנה לפי זמן הצלייה (דרגה רצויה עשוי למחצה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר