fbpx

סינטה משובצת באספרגוס

מצרכים:1 ק"ג סינטה1 צרור אספרגוס2 סלקים בינוניים1/3 כוס שמן זית1/2 כוס יין אדוםאופן ההכנה:חותכים את הסינטה ל- 5 פרוסות.חותכים 2 ס"מ מהקצה התחתון של האספרגוס וקולפים בעדינות.בעזרת סכין דקה יוצרים 4 חתכים לאורך הסינטה, ומשחילים פנימה את האספרגוס.מלהיטים מחבת כבדה במעט שמן זית, וצורבים את הסינטה מכל צדדיה.בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים את הפילטים כ- 10 דקות.מגישים פרוס.מנה זו ומנות נוספות על טהרת האספרגוס יוגשו במסגרת פסטיבל האספרגוס שיתקיים לכל אורך חודש אפריל 2008 במסעדת קורדליה, ביסטרו נועה והג'פה בר – מתחם השף ניר צוק, יפו.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
1 ק"ג סינטה
1 צרור אספרגוס
2 סלקים בינוניים
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין אדום

אופן ההכנה:
חותכים את הסינטה ל- 5 פרוסות.
חותכים 2 ס"מ מהקצה התחתון של האספרגוס וקולפים בעדינות.
בעזרת סכין דקה יוצרים 4 חתכים לאורך הסינטה, ומשחילים פנימה את האספרגוס.
מלהיטים מחבת כבדה במעט שמן זית, וצורבים את הסינטה מכל צדדיה.
בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים את הפילטים כ- 10 דקות.
מגישים פרוס.


מנה זו ומנות נוספות על טהרת האספרגוס יוגשו במסגרת פסטיבל האספרגוס שיתקיים לכל אורך חודש אפריל 2008 במסעדת קורדליה, ביסטרו נועה והג'פה בר – מתחם השף ניר צוק, יפו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר