fbpx

סיניה – עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל, סוכר וקינמון

עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל , סוכר וקינמון מוגש עם סילן וטחינה גולמיתחומרים ל- 4 מנות:800 גר' בשר עגל חלב טחון גס ½ בצל קצוץ קורט קינמון1 כפית סוכר מעט פלפל שחור טחון 3 דפי פילו שלמים משומנים במרגרינה מזולה מומסת3 כפות שמן תירס1 כף דבש 1 כף טחינה גולמית אופן ההכנה:מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל הופך זהוב. מוסיפים את הבשר, מטגנים, מפוררים תוך כדי טיגון ומוסיפים את שאר התבלינים.מוציאים מהמחבת ומניחים במסננת לניקוז הנוזלים וצינון הבשר לטמפרטורת חדר. פורסים 3 דפי פילו משומנים וחותכים באמצע הדף לאורך ולרוחב – ליצירת כ- 4 דפים בגודל שווה.ממלאים את הבשר בדפי הפילו בצורת שק.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-7 דקות (או עד שהפילו הופך לזהוב). מניחים בצלחת הגשה ויוצקים מעט טחינה גולמית ודבש סילן מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל , סוכר וקינמון מוגש עם סילן וטחינה גולמית

חומרים ל- 4 מנות:
800 גר' בשר עגל חלב טחון גס
½ בצל קצוץ
קורט קינמון
1 כפית סוכר
מעט פלפל שחור טחון
3 דפי פילו שלמים משומנים במרגרינה מזולה מומסת
3 כפות שמן תירס
1 כף דבש
1 כף טחינה גולמית

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל הופך זהוב.
מוסיפים את הבשר, מטגנים, מפוררים תוך כדי טיגון ומוסיפים את שאר התבלינים.
מוציאים מהמחבת ומניחים במסננת לניקוז הנוזלים וצינון הבשר לטמפרטורת חדר.
פורסים 3 דפי פילו משומנים וחותכים באמצע הדף לאורך ולרוחב – ליצירת כ- 4 דפים בגודל שווה.
ממלאים את הבשר בדפי הפילו בצורת שק.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-7 דקות (או עד שהפילו הופך לזהוב).
מניחים בצלחת הגשה ויוצקים מעט טחינה גולמית ודבש סילן

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב,
טל. 03-5219300

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר