סיפור של חורף ב- bariba עם תפריט חדש

מנות מחממות ומשביעות, פטריות וירקות שורש, סלמון כבוש בסלק וביצה עלומה – אלה רק מהמנות בתפריט של "bariba" לעונה הקרה

מסעדת "bariba – מטבח מודרני בריא" שב"בית דרך חיים" בצפון נמל תל-אביב מציגה לחורף תפריט חדש של השף אורן לוקסנבורג.
בין השאר:
מרק סלקים סמיך עם קרם פרש, שמן כמהין ושבבי פרמזן (36 ש"ח), קרפצ'ו סלמון כבוש בסלק ברוטב חרדל וחלמון ביצה מפורר (44 ש"ח), וביצה עלומה מצופה בפרג על אבוקדו וקרם רוקפור (36 ש"ח).

לשוחרי סלטים וירקות: אנטיפסטי בחמישה צבעים עם קרם פרש ובצל ירוק (31 ש"ח), סלט עשבי תיבול ובורגול על בטטה אפויה וטחינה גולמית (31 ש"ח), ורביולי סלק חי במילוי גבינת צאן מתובלת ברוקפור ובלסמי מצומצם (31 ש"ח).

הדגים שולטים במנות העיקריות: סלמון במרינדת תפוחים על ניוקי, אגוזי מלך וקרם פרש (94 ש"ח), דג צרוב על ארטישוק ירושלמי אפוי, בצל צלוי בזעתר ויוגורט לימונים (92 ש"ח), ודג פריך בפרורי פטרוזיליה על פירה סלק ורוטב אפרסמון (89 ש"ח).
יש גם בנזיד שעועית שחורה עם ירקות שורש מקורמלים ברוטב ירוק (63 ש"ח), או המבורגר מעדשים ופטריות עם סלט חסות צעירות ועגבניות (52 ש"ח)

מנות אחרונות לשלושת סוגי המקנחים: השוקוהוליקים – כף מוס שוקולד מריר ועשיר (12) ופונדנט שוקולד אפוי במקום עם סורבה תפוזים (38), שוחרי הפרי – סלט פירות טריים עם סורבה תפוחי עץ (35) ופילה הדרים באספיק משמש עם סורבה קוקוס (32), חובבי המיוחדים – בננות מקורמלות בטימין על נשיקה וקרם ריבת חלב (38), ופיננסייר אגסים וגנאש שוקולד לבן (38).

בצהריים ארוחות עסקיות הכוללות מנה ראשונה במחיר המנה העיקרית
מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:30-17:00 וביום ו' בין 12:30 – 13:30

bariba
בית דרך חיים, צפון נמל תל-אביב
טל. 03-6025026
א'-ה' 8:30-22:00, יום ו' 8:30-13:30.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר