fbpx

סירות פלפלים ממולאות בסגנון ים תיכוני מוגשות על מצא פולנטה

חומרים לפלפלים2 פלפלים אדומים2 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים (ללא מיץ)6 זיתים שחורים מסוג קלמטה חתוכים לרצועות12 קוביות קטנות של גבינת פטה1 כף צלפים2 שיני שום חתוכות לפרוסות קטנות ודקות8 עלי בזיל חתכים לרצועות4 כפות שמן זית2 כפיות חומץ בלסמימלח פלפלהכנת הפלפליםלחתוך את הפלפלים לאורכם ולהשתדל להשאיר את העוקציםלשים אותם על גבי תבנית אפיה ולמלא אותם בשכבות:עגבניות, זיתים, שיני שום, בזיל, שמן, חומץ, מלח ופלפל.לאפות בתנור 180 מעלות C כחצי שעה, עד שיתרככו ולא ישחירו מדי. להוציא מהתנור להוסיף בשכבה העליונה את הגבינה ולהחזיר לתנור למספר דקות, עד שיתרכך. חומרים לפולנטה1 כף חמאה4 כפות שמן זית41 כפית שום כתוש1 עלה דפנה21 ספל חלב21 ספל מים61 ספל קמח תירס (לא אינסטנט)41 ספל גבינת פקורינומלח ופלפל לטעםהכנהלשים בסיר את החמאה, השמן, השום, עלה הדפנה, רק דקה או שתיים, כדי שהשום לא יישרף. להוסיף את הנוזליםלהביא לרתיחהלהקטין את האשלהוציא את עלה הדפנהלהוסיף לאט את קמח התירס, תוך בחישה מתמדת כ- 21 שעה עד שמתעבה. להוריד מהאשלהוסיף גבינה, מלח ופלפל.לשטח על תבנית זכוכית ואח"כ לחמם על הגריל כמות שרוצים, או להשתמש מיד. הגשה על צלחתמניחים את הפולנטה ומעל את הפלפל הממולא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לפלפלים
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים (ללא מיץ)
6 זיתים שחורים מסוג קלמטה חתוכים לרצועות
12 קוביות קטנות של גבינת פטה
1 כף צלפים
2 שיני שום חתוכות לפרוסות קטנות ודקות
8 עלי בזיל חתכים לרצועות
4 כפות שמן זית
2 כפיות חומץ בלסמי
מלח פלפל

הכנת הפלפלים
לחתוך את הפלפלים לאורכם ולהשתדל להשאיר את העוקצים
לשים אותם על גבי תבנית אפיה ולמלא אותם בשכבות:
עגבניות, זיתים, שיני שום, בזיל, שמן, חומץ, מלח ופלפל.
לאפות בתנור 180 מעלות C כחצי שעה, עד שיתרככו ולא ישחירו מדי.

להוציא מהתנור

להוסיף בשכבה העליונה את הגבינה ולהחזיר לתנור למספר דקות, עד שיתרכך.

חומרים לפולנטה
1 כף חמאה
4 כפות שמן זית
41 כפית שום כתוש
1 עלה דפנה
21 ספל חלב
21 ספל מים
61 ספל קמח תירס (לא אינסטנט)
41 ספל גבינת פקורינו
מלח ופלפל לטעם

הכנה
לשים בסיר את החמאה, השמן, השום, עלה הדפנה, רק דקה או שתיים, כדי שהשום לא יישרף. להוסיף את הנוזלים

להביא לרתיחה

להקטין את האש

להוציא את עלה הדפנה

להוסיף לאט את קמח התירס, תוך בחישה מתמדת כ- 21 שעה עד שמתעבה.

להוריד מהאש

להוסיף גבינה, מלח ופלפל.

לשטח על תבנית זכוכית ואח"כ לחמם על הגריל כמות שרוצים, או להשתמש מיד.

הגשה על צלחת
מניחים את הפולנטה ומעל את הפלפל הממולא

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר