סלופי ג'ו – כריך בשר טחון אמריקאי

לקראת החזרה לספסל הלימודים מציע מותג מאסטר שף מתכון לכריך טעים במיוחד ויוצא דופן מהמטבח האמריקאי עם בשר טחון. הילדים לא יוכלו לחכות להפסקת הצהריים שלהם

מוסיפים את העגבניות החתוכות, רסק העגבניות, התירס ומלח. מערבבים וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות או עד שמתקבל רוטב סמיך. צילום שני הלוי
מוסיפים את העגבניות החתוכות, רסק העגבניות, התירס ומלח. מערבבים וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות או עד שמתקבל רוטב סמיך. צילום שני הלוי

רכיבים ל-5 מנות

5 לחמניות

לתבשיל בשר

2-3 כפות שמן

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות

500 גרם בשר בקר טחון

1 קופסה (400 גרם) עגבניות חתוכות כמו של מאסטר שף

1 רסק עגבניות

1 קופסת תירס

1/2 כפית מלח

להגשה

סלט ירקות קטן לילדים

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מחממים את השמן במחבת.

מטגנים את הבצל והשום עד שמזהיבים קלות.

מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן תוך שבירת הגושים שנוצרים עד שהבשר מחליף את צבעו.

מוסיפים את העגבניות החתוכות, רסק העגבניות, התירס ומלח.

מערבבים וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות או עד שמתקבל רוטב סמיך.

חותכים את הלחמניות לאורך כמעט עד הסוף.

ממלאים כל לחמנייה בתבשיל הבשר.

מצרפים ליד סלט ירקות קטן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה