מצרכים:
חצי קילו בשר טחון ללא הרבה שומן
רבע כוס בצל קצוץ
רבע כוס פלפל ירוק קצוץ
חצי כפית אבקת שום
כפית חרדל
3/4 כוס קטשופ
3 כפיות סוכר חום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
להזהיב במחבת כבדה את הבצל.
להוסיף את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ.
לשפוך את הנוזלים.
להוסיף את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום.
לערבב היטב.
לבשל במשך כחצי שעה.
לטעום ולתקן תיבול עם מלח ופלפל.
חומרים להגשה:
4 לחמניות מתוקות קלויות בתנור
מיונז על פי הטעם
קטשופ על פי הטעם
פרוסות עגבניה
פרוסות בצל סגול
חסה לעיטור
הגשה:
חוצים את הלחמניה לשניים – על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר, ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
אוכלים חם ומתלכלכים כמה שיותר. אחרת, למה קוראים לזה sloppy?
מיט-בול גריל בורגר
רח' משה בקר 11 – אזור תעשייה ישן ראשון לציון
טל. 03-9646468