סלופי ג'ו

מצרכים:חצי קילו בשר טחון ללא הרבה שומןרבע כוס בצל קצוץרבע כוס פלפל ירוק קצוץחצי כפית אבקת שוםכפית חרדל3/4 כוס קטשופ3 כפיות סוכר חוםמלח ופלפל גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:להזהיב במחבת כבדה את הבצל.להוסיף את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. לשפוך את הנוזלים. להוסיף את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. לערבב היטב. לבשל במשך כחצי שעה.לטעום ולתקן תיבול עם מלח ופלפל.חומרים להגשה:4 לחמניות מתוקות קלויות בתנור מיונז על פי הטעםקטשופ על פי הטעםפרוסות עגבניהפרוסות בצל סגולחסה לעיטור הגשה:חוצים את הלחמניה לשניים – על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר, ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.אוכלים חם ומתלכלכים כמה שיותר. אחרת, למה קוראים לזה sloppy?מיט-בול גריל בורגררח' משה בקר 11 – אזור תעשייה ישן ראשון לציוןטל. 03-9646468

מצרכים:
חצי קילו בשר טחון ללא הרבה שומן
רבע כוס בצל קצוץ
רבע כוס פלפל ירוק קצוץ
חצי כפית אבקת שום
כפית חרדל
3/4 כוס קטשופ
3 כפיות סוכר חום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
להזהיב במחבת כבדה את הבצל.
להוסיף את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ.
לשפוך את הנוזלים.
להוסיף את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום.
לערבב היטב.
לבשל במשך כחצי שעה.
לטעום ולתקן תיבול עם מלח ופלפל.

חומרים להגשה:
4 לחמניות מתוקות קלויות בתנור
מיונז על פי הטעם
קטשופ על פי הטעם
פרוסות עגבניה
פרוסות בצל סגול
חסה לעיטור

הגשה:
חוצים את הלחמניה לשניים – על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר, ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
אוכלים חם ומתלכלכים כמה שיותר. אחרת, למה קוראים לזה sloppy?

מיט-בול גריל בורגר
רח' משה בקר 11 – אזור תעשייה ישן ראשון לציון
טל. 03-9646468

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר