סלטי צבר משיקה מתכונים סודיים של חומוס, חצילים וטחינה לפסטיבל ניגובים 2005

חברת "סלטי צבר" מתשלובת אסם, משיקה מהדורה מיוחדת של סלטים לפסטיבל ניגובים 2005 שיתקיים בימים רביעי-חמישי, 20-21 ביולי, בגני יהושע – פארק הירקון ת"א.

הסדרה מבוססת על מרשמים סודיים של חומוסיות אותנטיות:

* "מלך החומוס" – חומוס אבו כארים עם תוספת חמה – הסוד הוא בשילוב אותו אוכלים רק בחומוסיות אותנטיות – חומוס במרקם חלק עם שמן שומשום שבמרכזו שמים כף טחינה ועליו מוזגים תוספת חמה של גרגירי חומוס- פול ברוטב חריף (650 גרם).

* "מלך החצילים" – חציל בטחינה מצרי של חסאן – הסוד הוא במתכון המצרי "בבא גנוש" שמשלב הרבה חצילים, טחינה אסלית ופטרוזיליה טרייה (500 גרם).

* "מלך הטחינה" – טחינה אסלית של בסאם – הסוד הוא השילוב של שמן זית ופטרוזיליה טרייה בטחינה (500 גרם).

להשיג בכל רשתות השיווק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה