סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה

מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל. צילום הדס ניצן
"חקלאי גרנות" – מגדלת האבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון, מציעה מתכון לסלט מזין ועשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן

מצרכים ל-4 מנות

2 אבוקדו כמו של חקלאי גרנות

300 גרם קינואה לבנה

10 עגבניות שרי חצויות

10 יחידות בייבי מוצרלה

1/2 בצל קצוץ

1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק

1 חופן אגוזי מלך קלויים

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים עד ריכוך,

מסננים ומצננים (כמו פסטה).

מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד.

מתבלים במלח ופלפל.

מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר