סלט אבוקדו תפוחי אדמה וגבינת פטה

חומרים ל-6 מנות:400 גרם אבוקדו, חתוך לקוביות200 גרם תפוחי אדמה מבושלים, חתוכים לקוביות150 גרם גבינת פטה, מפוררת100 גרם עגבניות יבשות, חתוכות לרצועות50 גרם עלי תרד50 גרם עלי בזיליקום50 גרם שבבי שקדים קלויים50 גרם אגוזי מקדמיה2 כפות שמן זית כתית מעולהמיץ טרי מלימון אחד מלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים.

חומרים ל-6 מנות:
400 גרם אבוקדו, חתוך לקוביות
200 גרם תפוחי אדמה מבושלים, חתוכים לקוביות
150 גרם גבינת פטה, מפוררת
100 גרם עגבניות יבשות, חתוכות לרצועות
50 גרם עלי תרד
50 גרם עלי בזיליקום
50 גרם שבבי שקדים קלויים
50 גרם אגוזי מקדמיה
2 כפות שמן זית כתית מעולה
מיץ טרי מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר