סלט אביבי עם פקאן סיני, אספרגוס וויניגרט

חומרים (6 מנות):חומרים לסלט: לב חסה אדומהלב חסה ערביתחופן עלי רוקט10 עלי עולש12 פילה תפוז12 פילה אשכולית אדומה6 אספרגוסים20 אגוזי פקאן סיניוינגרט פקאן חומרים לרוטב: 150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים1 שן שוםכוס מיץ תפוזים2 כפות חרדל דיזון3 כפות ממרח תמריםמיץ מחצי לימון 3 כפות חומץ בלסמי1/2 כוס שמן אגוזים1/4 כוס שמן זיתאופן ההכנה:הכנת הסלט: שוטפים את החסות.מקלפים את ההדרים ומוציאים את הפילה. מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ'). מעבירים את התכולה למים עם קרח. הכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב. הגשת המנה: מטבילים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת. מסדרים את החסות על הצלחת, ומעליהם מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן. מסעדת Olive Leaf שרתון תל אביב, הירקון 115 ת"א, 03-5219300

חומרים (6 מנות):
חומרים לסלט:
לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן

חומרים לרוטב:
150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מחצי לימון
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס שמן אגוזים
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
הכנת הסלט:
שוטפים את החסות.
מקלפים את ההדרים ומוציאים את הפילה.
מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ').
מעבירים את התכולה למים עם קרח.

הכנת הרוטב:
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב.

הגשת המנה:
מטבילים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת.
מסדרים את החסות על הצלחת, ומעליהם מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.

מסעדת Olive Leaf שרתון תל אביב, הירקון 115 ת"א, 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר