מרכיבים
4 אנדיב טרי ולבן חשוב שיהיה לבן פרוס לאורך דק דק
2 יח אבוקדו בשל אך מוצק מקולף וחתוך לקוביות בגודל 2ס"מ
חצי בצל סגול קטן פרוס לעיגולים דקים
חופן קטן שקדים קלויים
3 יחידות אגס פרוס לפרוסו קות ללא הליבה
צרור רוקט שטוף
להניח את כל המרכיבם יחד בקערת עירבוב .
לויניגרט חרדל
2 כפוו חומץ שרי
2 כפות דבש
2 כפות חרדל דיג'ון חלק
1 שן שום טרייה קצוצה
4-5 כפות שמן זית
מלח פלפל לבן גרוס
אופן הכנה
להניח את כל מרכיבי הרוטב מלבד השמן זית בקערת עירבוב לערבב
הייטב להוסיף את שמן הזית תוך כדי עירבוב לתבל ולטעום.
לערבב את הסלט עם הרוטב ייתכן ולא צריך את כל כמות הרוטב לכן להתחיל עם כמות קטנה .