חומרים:
6 יח' עלי חסה ערבית שטופה חתוכה גס
8 יח' עגבניות שרי חצויות
6 יח' זיתים שחורים מגולענים ( עדיף זיתי קלמנטה)
1 כפית ממרח עגבניות מיובשות
1 חופן קוביות בטטה אפויות
1 יח' בצל אדום קטן פרוס
4 יח' פטריות שמפיניון טריות פרוסות
200 גר' פרוסות סינטה דקות.
רוטב וויניגרט חרדל דבש
אופן ההכנה:
במחבת עם מעט שמן להקפיץ את הסינטה, פטריות ובצל להשחמה מינימלית.
להוסיף מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
בקערה נפרדת לערבב את החסה, השרי, זיתים בטטה ועגבניות מיובשות.
להוסיף את רוטב הוויניגרט ולערבב.
לסדר את הסלט בקערת הגשה ולצקת את התערובת החמה על הסלט.
להגיש.