מרכיבים ל- 2 סועדים
1 קולרבי חתוך לז'וליאנים
1 צנון גינה חתוך לז'וליאנים
1 גזר חתוך לז'וליאנים
1 מלפפון ירוק חתוך לז'וליאנים
3 כפות אצות וואקמה
חצי דף אצת נורי חתוכה לרצועות דקות
6 כפות רוטב טריאקי
2 כפות מיץ לימון טרי
כפית דאשי (אבקת ציר דגים יפנית)
נתח טונה אדומה במשקל 250 גרם
כפית שמן סומסום
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס דק
אופן הכנה
בקערה מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית, הפלפל השחור והטונה.
ממתינים מספר דקות עד שהאצות מתרככות ברוטב.
במחבת מחממים את שמן הזית.
מצפים את נתח הטונה בפלפל שחור גרוס דק וצורבים קלות במחבת במשך כחצי דקה בכל צד.
את הטונה הצרובה פורסים לנתחים דקים.
מחלקים את הסלט לצלחות אישיות, מסדרים מסביב את נתחי הטונה ומפזרים מעל מעט שמן שומשום לתיבול.