סלט ארטישוקים

סלט שמשלב ירוקים, ארטישוק כמובן, גרעיני חמנייה ושקדים פרוסים, גבינת מנצ'גו וקרוסטיני

סלט ארטישוקים של רשת קפה רוטשילד
סלט ארטישוקים של רשת קפה רוטשילד
 

 

חומרים:

8 גרם שקדים פרוסים
8 גרם גרעיני חמנייה
30 גרם תיבול לסלט
90 גרם ארטישוק
קרוסטיני 1/6 לחם דגנים מונח באמצע הסלט
10 גרם גבינת מנצג'ו

חומרים לסלט ארוחת בוקר:

100 גרם פטרוזיליה
100 גרם בצל ירוק קצוץ
100 גרם סלרי קצוץ
100 גרם ארוגולה קצוץ
100 גרם חמוציות
גרעיני חמנייה ושקדים פרוסים לקישוט

אופן ההכנה:

מערבבים את הירוקים והחמוציות ביחד ושומרים במקרר – חשוב מאוד שהירוקים יהיו יבשים.
את השקדים מוסיפים לפני הגשה לצלחת אישית.
אין לחזור על חיתוך העשבים שוב, מאחר והם ישחירו.

אופן הרכבת המנה:

על הקרוסטיני מזלפים שמן זית, מניחים פרוסת גבינת מנצ'גו ומכניסים לתנור עד שמשחים.
מתבלים את סלט הבוקר ומעבירים לצלחת אובלית.
מפזרים מעל הסלט את השקדים וגרעיני החמנייה.
מניחים את הארטישוקים מסביב ואת הקרוסטיני על הסלט, ומגישים.

המתכון של רשת קפה רוטשילד

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה