סלט ארטישוקים

מצרכים6 ארטישוקים רגילים6 ארטישוקים ירושלמיםקופסא של נבטי חמנייה1 פלפל אדום קלוי ומקולף1 פלפל צהוב קלוי ומקולף2 כפות חומץ שריחצי כוס שמן זית2 כפות מיץ לימוןהכנה מקלפים וחותכים את הארטישוקים הירושלמים לרצועות דקות, משרים במיץ לימון למשך 3 שעות במקרר.מקלפים את הארטישוקים הרגילים, מבשלים אותם במים, מיץ לימון וכף קמח מכסים את הסיר בנייר פרגמנט ומבשלים על אש נמוכה כ- 40 דקות עד להתרככות הארטישוקים, מקררים וחותכים לפרוסות דקות.פלפלים חותכים לקוביות, מערבבים את כל החומרים בצנצנת ומנערים היטב ומגישים

מצרכים
6 ארטישוקים רגילים
6 ארטישוקים ירושלמים
קופסא של נבטי חמנייה
1 פלפל אדום קלוי ומקולף
1 פלפל צהוב קלוי ומקולף
2 כפות חומץ שרי
חצי כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון

הכנה
מקלפים וחותכים את הארטישוקים הירושלמים לרצועות דקות, משרים במיץ לימון למשך 3 שעות במקרר.

מקלפים את הארטישוקים הרגילים, מבשלים אותם במים, מיץ לימון וכף קמח מכסים את הסיר בנייר פרגמנט ומבשלים על אש נמוכה כ- 40 דקות עד להתרככות הארטישוקים, מקררים וחותכים לפרוסות דקות.

פלפלים חותכים לקוביות, מערבבים את כל החומרים בצנצנת ומנערים היטב ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר