סלט ארטישוק ואספרגוס רענן

מצרכים1 חבילה אספרגוס טרי4 לבבות ארטישוק טריים ומנוקים1 פלפל אדום קטן1 פלפל ירוק קטן1 פלפל צהוב קטן1 בצל סגול קטן50 ג' פרמזן מגורדתשמן זיתמלחאופן ההכנהקולפים את החלק התחתון של האספרגוס להסרת החלק הסיבי, חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ואחידות ומניחים בקערה, מתבלים את הירקות בשמן זית, מיץ לימון ומלח.משהים ל-10 דקות, מפזרים את גבינת הפרמזן ומגישיםמתכון מתוך פסטיבל הארטישוק


מצרכים
1 חבילה אספרגוס טרי
4 לבבות ארטישוק טריים ומנוקים
1 פלפל אדום קטן
1 פלפל ירוק קטן
1 פלפל צהוב קטן
1 בצל סגול קטן
50 ג' פרמזן מגורדת
שמן זית
מלח

אופן ההכנה
קולפים את החלק התחתון של האספרגוס להסרת החלק הסיבי, חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ואחידות ומניחים בקערה, מתבלים את הירקות בשמן זית, מיץ לימון ומלח.

משהים ל-10 דקות, מפזרים את גבינת הפרמזן ומגישים

מתכון מתוך פסטיבל הארטישוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר