fbpx

סלט ארטישוק ואספרגוס רענן

מצרכים1 חבילה אספרגוס טרי4 לבבות ארטישוק טריים ומנוקים1 פלפל אדום קטן1 פלפל ירוק קטן1 פלפל צהוב קטן1 בצל סגול קטן50 ג' פרמזן מגורדתשמן זיתמלחאופן ההכנהקולפים את החלק התחתון של האספרגוס להסרת החלק הסיבי, חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ואחידות ומניחים בקערה, מתבלים את הירקות בשמן זית, מיץ לימון ומלח.משהים ל-10 דקות, מפזרים את גבינת הפרמזן ומגישיםמתכון מתוך פסטיבל הארטישוק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 


מצרכים
1 חבילה אספרגוס טרי
4 לבבות ארטישוק טריים ומנוקים
1 פלפל אדום קטן
1 פלפל ירוק קטן
1 פלפל צהוב קטן
1 בצל סגול קטן
50 ג' פרמזן מגורדת
שמן זית
מלח

אופן ההכנה
קולפים את החלק התחתון של האספרגוס להסרת החלק הסיבי, חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ואחידות ומניחים בקערה, מתבלים את הירקות בשמן זית, מיץ לימון ומלח.

משהים ל-10 דקות, מפזרים את גבינת הפרמזן ומגישים

מתכון מתוך פסטיבל הארטישוק

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר