סלט בורגול ומוצרלה

 

מצרכים-ל1-2 מנות
180 גרם בורגול (לאחר שהושרה במים וסונן)
150 גרם כדורי מוצרלה קטנים (בייבי מוצרלה)
200 גרם מלפפון
150 גרם עגבניה
50 גרם בצל סגול
80 גרם עלים ירוקים/חסה
80 גרם תערובת צמחי תיבול (מנטה,בזיליקום/ריחן,כוסברה)
שמן זית מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה
להשרות את הבורגול במים לסנן,אך עדיין להשאירו לח.

לחתוך את העגבניות ,מלפפונים ובצל לגודל קטן מאוד.

את העלים הירוקים ושאר צמחי התיבול יש להשאיר בגודלם הטבעי.

ערבו את הבורגול יחד עם שאר הירקות.

תבלו השמן זית,לימון,מלח ופלפל לפי טעמים.

הוסיפו את כדורי המוצרלה מסביב בצורה אסתטית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה