סלט בורגול ופירות

שף צ'רלי פדידה מציע מטעם "סוגת" מתכון לסלט מהיר וקליל עם פירות הקיץ שבקרוב ייעלמו מהשווקים עד השנה הבאה

מוסיפים לקערה עם הבורגול את יתר חומרי הסלט ויוצקים את הרוטב עליהם

מצרכים

1 כוס בורגול כמו של סוגת

2 נקטרינות חתוכות לקוביות

2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות

מיץ מפסיפלורה בשלה אחת (אפשר להחליף במיץ מ-1/2 תפוז)

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף נענע קצוצה

לרוטב

1 מיץ מלימון אחד

¼ כוס שמן זית איכותי

1 כפית דבש או סילאן

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מעבירים את הבורגול לקערה וממלאים במי ברז פושרים. משהים לכ-20 דקות עד שהבורגול רך.

מסננים, סוחטים ומחזירים לקערה.

מוסיפים לקערה עם הבורגול את יתר חומרי הסלט.

מערבבים בקערית או בצנצנת את חומרי הרוטב.

יוצקים הרוטב על החומרים שבקערה.

מערבבים בעדינות, טועמים, ואם צריך מתקנים תיבול. מגישים מיד.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה