סלט בורגול ים תיכוני

מערבבים את כל המרכיבים. מניחים ל-30 דקות לספיגת טעמים לפני ההגשה. צילום מחלי ממן
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מציעה מתכון לסלט קליל ומהיר הכנה שמהווה ארוחה שלמה בפני עצמו

מצרכים ל-2 מנות

6 כפות בורגול מוכן לאכילה

60 גרם גבינת פטה 5% מפוררת

12 זיתי קלמטה פרוסים לטבעות

6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

1 מלפפון קטן חתוך לקוביות קטנות

1 חופן עלי רוקט או עליי בייבי

2-3 כפות שמיר קצוץ

מיץ מחצי לימון

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים.

מניחים ל-30 דקות לספיגת טעמים לפני ההגשה.

את החלבון אפשר להחליף בביצה, אדממה, עדשים שחורות, טופו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר