fbpx

סלט בורגול סלרי ומנגו

מצרכים ל4-5 סועדים 100 גרם בורגול גרוס גס מושרה בשני כוסות מים פושרים כ-10 דקות צרור גבעולי סלרי מנגו בשל ומוצק 1 כף שמן זית 2 כפות חומץ הדרים מלח ופלפל לבן לפי הטעםאופן ההכנהקוצצים דק את הסלרי (גם העלים וגם הגבעול ) חותכים את המנגו לקוביות קטנות מוסיפים את הבורגול ומערבבים עם יתר התבלינים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל4-5 סועדים
100 גרם בורגול גרוס גס מושרה בשני כוסות מים פושרים כ-10 דקות
צרור גבעולי סלרי
מנגו בשל ומוצק
1 כף שמן זית
2 כפות חומץ הדרים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם

אופן ההכנה
קוצצים דק את הסלרי (גם העלים וגם הגבעול ) חותכים את המנגו לקוביות קטנות מוסיפים את הבורגול ומערבבים עם יתר התבלינים








Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר