סלט בטטה עשיר

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ויוצקים על הירקות החתוכים. מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט. צילום חיים יוסף
מתכון של אלעד אמסלם השף הראשי של רשת קפה גרג

חומרים

2 יחידות בטטה

150 גר' גבינת פטה 5%

חופן אגוזי מלך

רכיבים לבסיס הסלט

מיקס חסות

גזר

כרוב לבן

כרוב סגול

מלפפון ירוק

עגבניות שרי

רוטב לסלט

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח

רבע כוס מיץ תפוזים

כפית חרדל גרגירים

2 כפות סילאן

(לעצלנים: ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן)

אופן ההכנה

חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות.

בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקות – לאורך.

מחממים שמן בסיר ומכניסים פנימה את רצועות הבטטה לטיגון קל עד הזהבה (צ'יפס בטטה).

חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה.

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ויוצקים על הירקות החתוכים.

מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט.

מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל.

מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה.

מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר