סלט גבינת עזים

מרכיביםחצי ראש חסה ערבית2 תפוזים מפולטים2 אשכוליות אדומות מפולטות1 חופן אגוזי פקאן1 גליל גבינת פרומעזמעט קמחביצהפירורי לחם / פנקולרוטב1 כפית חרדל1 שן שום כתושקורט מלחקורט פלפל שבור גרוס2 כפיות דבשכ – 100 מל' מיץ מהתפוז והאשכוליתכ – 300 מל' שמן זיתאופן ההכנהלקרוע את החסה לחתיכות ולפלט את פירות ההדר, כך שיישארו ללא הקליפה.לערבב את החסה יחד עם האגוזים והפילטים (את המיץ מפירות ההדר יש לשמור בצד לרוטב).לחתוך את הגבינה לקוביות בעובי של 1 ס"מ, לטבול בקמח, אח"כ בביצה ובפירורי לחם (מומלץ להשתמש בפנקו – פירורי לחם יפניים) ולטגן.לרוטב: לערבב את כל חומרי הרוטב יחד ולהוסיף את השמן הזית בזילוף תוך כדי ערבוב.לערבב את הסלט, מלבד הגבינה והאגוזים. לסדר את הסלט על הצלחת ולפזר מעל את הגבינה והאגוזים.

מרכיבים
חצי ראש חסה ערבית
2 תפוזים מפולטים
2 אשכוליות אדומות מפולטות
1 חופן אגוזי פקאן
1 גליל גבינת פרומעז
מעט קמח
ביצה
פירורי לחם / פנקו

לרוטב
1 כפית חרדל
1 שן שום כתוש
קורט מלח
קורט פלפל שבור גרוס
2 כפיות דבש
כ – 100 מל' מיץ מהתפוז והאשכולית
כ – 300 מל' שמן זית

אופן ההכנה
לקרוע את החסה לחתיכות ולפלט את פירות ההדר, כך שיישארו ללא הקליפה.

לערבב את החסה יחד עם האגוזים והפילטים (את המיץ מפירות ההדר יש לשמור בצד לרוטב).

לחתוך את הגבינה לקוביות בעובי של 1 ס"מ, לטבול בקמח, אח"כ בביצה ובפירורי לחם (מומלץ להשתמש בפנקו – פירורי לחם יפניים) ולטגן.

לרוטב: לערבב את כל חומרי הרוטב יחד ולהוסיף את השמן הזית בזילוף תוך כדי ערבוב.

לערבב את הסלט, מלבד הגבינה והאגוזים.

לסדר את הסלט על הצלחת ולפזר מעל את הגבינה והאגוזים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר