סלט גזר הודי

4 מנות כל מנה מכילה: 1/2 נקודההמתכון מכיל: 2 נקודותזמן הכנה 10 דקותמצרכים:2 כפות גרגרי חרדל250 גרם גזר מקולף ומגורר גסמספר טיפות טבסקו, לפי טעם1 כפית מלחמיץ מלימוןכף שמן קנולה או שומשוםאופן ההכנה:במחבת חמה קולים את גרגירי החרדל (ללא שמן) במשך דקה או שתיים, עד שהם מתחילים "לקפוץ". מסירים מיד מהחום. מערבבים את הגזר המגורר עם המלח, מיץ לימון, טבסקו, השמן, ולבסוף את גרגרי החרדל.

4 מנות
כל מנה מכילה: 1/2 נקודה
המתכון מכיל: 2 נקודות
זמן הכנה 10 דקות

מצרכים:
2 כפות גרגרי חרדל
250 גרם גזר מקולף ומגורר גס
מספר טיפות טבסקו, לפי טעם
1 כפית מלח
מיץ מלימון
כף שמן קנולה או שומשום

אופן ההכנה:
במחבת חמה קולים את גרגירי החרדל (ללא שמן) במשך דקה או שתיים, עד שהם מתחילים "לקפוץ". מסירים מיד מהחום.
מערבבים את הגזר המגורר עם המלח, מיץ לימון, טבסקו, השמן, ולבסוף את גרגרי החרדל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר