סלט גזר הודי

 

4 מנות
כל מנה מכילה: 1/2 נקודה
המתכון מכיל: 2 נקודות
זמן הכנה 10 דקות

מצרכים:
2 כפות גרגרי חרדל
250 גרם גזר מקולף ומגורר גס
מספר טיפות טבסקו, לפי טעם
1 כפית מלח
מיץ מלימון
כף שמן קנולה או שומשום

אופן ההכנה:
במחבת חמה קולים את גרגירי החרדל (ללא שמן) במשך דקה או שתיים, עד שהם מתחילים “לקפוץ”. מסירים מיד מהחום.
מערבבים את הגזר המגורר עם המלח, מיץ לימון, טבסקו, השמן, ולבסוף את גרגרי החרדל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה