סלט גזר וסלרי כבוש

מצרכים4 גזרים חתוכים לעיגולים2 שורשי סלרי חתוכים למקלות10 עלי דפנהרבע כוס גרגירי פלפל שחור2 כפיות מלח10 עלים משורש הסלרי1 כפית סוכר4 שיני שוםחצי ליטר חומץ תפוחים1 כוס מיםאופן ההכנה1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות.2. מצננים בטמפרטורת החדר. מעבירים לצנצנת גדולה ודוחסים את הירקות היטב. סוגרים היטב.3. מאחסנים במקרר למשך שבוע לפחות לפני ההגשה.

מצרכים
4 גזרים חתוכים לעיגולים
2 שורשי סלרי חתוכים למקלות
10 עלי דפנה
רבע כוס גרגירי פלפל שחור
2 כפיות מלח
10 עלים משורש הסלרי
1 כפית סוכר
4 שיני שום
חצי ליטר חומץ תפוחים
1 כוס מים

אופן ההכנה
1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות.

2. מצננים בטמפרטורת החדר. מעבירים לצנצנת גדולה ודוחסים את הירקות היטב. סוגרים היטב.

3. מאחסנים במקרר למשך שבוע לפחות לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר