סלט גרין

מצרכיםתפוחי עץ מסוכרים עגבניות שרי גרעיני חמניה עלי בייבי עלי חסה ויניגרט תפוחים גבינת פרמז'ן אופן ההכנה לתפוחים מסוכרים בייןקולפים תפוחי עץ סמית, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות . מרתיחים ליטר מים ולאחר מכן שופכים חצי קילו סוכר, 2 כפיות דבש, 2 יח' של ציפורן וחצי כוס יין לבן. לאחר רתיחה חולטים את התפוחים למשך דקה ומוציאים לקירור . לאחר חצי שעה מערבבים את התפוחים עם נוזל הבישול שלהם ומכניסים לקירור למשך שעה . רוטב הוויניגרט / מצרכים50cc מיץ תפוחים 25cc שמן סויה 25cc שמן זית כפית חרדל דיז'ון כפית חרדל גרגירים כף סוכר חום חצי שן שום קורט מלח אופן ההכנה רוטב ויניגרטמערבבים את כל החומרים במעבד מזון ( חוץ משמן הזית ושמן הסויה ) מזליפים בהדרגה למעבד המזון את השמנים ומערבבים עד להיווצרות חיבור מלא של הנוזלים והשמנים.רוטב הויניגרט תפוחים מתווסף לשאר המרכבים

מצרכים
תפוחי עץ מסוכרים
עגבניות שרי
גרעיני חמניה
עלי בייבי
עלי חסה
ויניגרט תפוחים
גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה לתפוחים מסוכרים ביין
קולפים תפוחי עץ סמית, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות .

מרתיחים ליטר מים ולאחר מכן שופכים חצי קילו סוכר, 2 כפיות דבש, 2 יח' של ציפורן וחצי כוס יין לבן.

לאחר רתיחה חולטים את התפוחים למשך דקה ומוציאים לקירור .

לאחר חצי שעה מערבבים את התפוחים עם נוזל הבישול שלהם ומכניסים לקירור למשך שעה .

רוטב הוויניגרט / מצרכים
50cc מיץ תפוחים

25cc שמן סויה

25cc שמן זית

כפית חרדל דיז'ון

כפית חרדל גרגירים

כף סוכר חום

חצי שן שום

קורט מלח

אופן ההכנה רוטב ויניגרט
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון ( חוץ משמן הזית ושמן הסויה )

מזליפים בהדרגה למעבד המזון את השמנים ומערבבים עד להיווצרות חיבור מלא של הנוזלים והשמנים.

רוטב הויניגרט תפוחים מתווסף לשאר המרכבים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר