חומרים:
4 יחידות פילה דג דניס טרי (2 דגים), ללא עור ועצמות – לבקש ממוכר הדגים
2 לבבות ארטישוק מבושל ומקולף
צרור גדול רשאד טרי
1 לימון גדול
2 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי – 10 -12 פרוסות דקיקות
1 שן שום כתושה
מלח-ים, פלפל שחור גרוס
מעט גרגירי קצח
אופן ההכנה:
לחתוך את הדג לקוביות קטנות.
להכין מרינדה – לימון, שמן זית, צ'ילי ותבלינים.
להשרות למשך שעה.
לחתוך את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות.
לערבב את קוביות הדג עם הארטישוק, להניח על מצע רשאד טרי ומעט קצח, ולהגיש.