סלט דג דניס עם ארטישוק טרי ורשאד

 

חומרים:
4 יחידות פילה דג דניס טרי (2 דגים), ללא עור ועצמות – לבקש ממוכר הדגים
2 לבבות ארטישוק מבושל ומקולף
צרור גדול רשאד טרי
1 לימון גדול
2 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי – 10 -12 פרוסות דקיקות
1 שן שום כתושה
מלח-ים, פלפל שחור גרוס
מעט גרגירי קצח

אופן ההכנה:
לחתוך את הדג לקוביות קטנות.
להכין מרינדה – לימון, שמן זית, צ'ילי ותבלינים.
להשרות למשך שעה.
לחתוך את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות.
לערבב את קוביות הדג עם הארטישוק, להניח על מצע רשאד טרי ומעט קצח, ולהגיש.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה