fbpx

סלט דג מטיאס עם בצלים ותפוחים

מרכיבים500 גרם דג מטיאס הולנדי כבוש במלחגביע שמנת חמוצה1/2 בצל סגול2 בצלים ירוקים2 תפוחי עץ (ירוק + אדום)הכנהחותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקותחותכים את תפוחי העץ לפרוסות דקותמקצצים את הבצל הירוק דק דקמפלטים את הדג (אם יש צורך) וחותכים ירקות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
500 גרם דג מטיאס הולנדי כבוש במלח
גביע שמנת חמוצה
1/2 בצל סגול
2 בצלים ירוקים
2 תפוחי עץ (ירוק + אדום)

הכנה
חותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקות

חותכים את תפוחי העץ לפרוסות דקות

מקצצים את הבצל הירוק דק דק

מפלטים את הדג (אם יש צורך) וחותכים ירקות

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר