סלט דואט כרוב עם טבעות גבינת מה עז

חומרים ל– 5 אנשים:1/4 ראש כרוב סגול – שטוף וחתוך לרצועות דקות1/4 ראש כרוב ירוק – שטוף וחתוך לרצועות דקות1/2 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים – חתוכים גס1 גליל גבינת מה עז של משק צוריאל –גליל גבינת שמנת עיזים – חתוך לטבעות דקות (ניתן להיעזר בפורס ביצים קשות)10 יח' עגבניות שרי – שטופות וחתוכות לרבעים2 יח' בצל ירוק – שטוף היטב וחתוך לטבעות (כולל החלק הלבן)2 כפות שומשום לבן קלוימצרכים לרוטב:3 כפות שמן זית3 כפות מיץ תפוחים1/4 כפית חרדלמיץ לימון – מלימון אחדמלח ופלפל גרוסאופן ההכנה:מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט עם הרוטב.מעבירים לקערת הגשה ומגישים.המלצת השף:ניתן להוסיף לסלט אגוזי קשיו קלויים.

חומרים ל– 5 אנשים:
1/4 ראש כרוב סגול – שטוף וחתוך לרצועות דקות
1/4 ראש כרוב ירוק – שטוף וחתוך לרצועות דקות
1/2 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים – חתוכים גס
1 גליל גבינת מה עז של משק צוריאל –גליל גבינת שמנת עיזים – חתוך לטבעות דקות (ניתן להיעזר בפורס ביצים קשות)
10 יח' עגבניות שרי – שטופות וחתוכות לרבעים
2 יח' בצל ירוק – שטוף היטב וחתוך לטבעות (כולל החלק הלבן)
2 כפות שומשום לבן קלוי

מצרכים לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוחים
1/4 כפית חרדל
מיץ לימון – מלימון אחד
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.
מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט עם הרוטב.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.

המלצת השף:
ניתן להוסיף לסלט אגוזי קשיו קלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר